HATAY / DEFNE - Harbiye Esenbulak Ortaokulu

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığının başlatmış olduğu ''Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında öğrencilerimiz çalışmalarına devam ediyor.

Mrt

İngilizce öğretmenimiz İlker Büyükleyla' nın başkanlığında öğrencilerle birlikte hazırlamış oldukları İstiklal Marşı' nın Kabulü programında şiirler ve İstiklal Marşı okundu. Okulumuz adına çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Defne Belediyesi Tiyatro Ekibi tarafından öğrencilerimize tiyatro gösterimi gerçekleştirildi.

Ock

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı. Yeni adresi Adana olan TEKNOFEST heyecanı 85 Milyon TL ödül ve malzeme desteğiyle kaldığı yerden devam ediyor.

https://www.teknofest.org/tr/   Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Ock

Vatan uğruna canlarını veren Aziz şehitlerimizi anmak ve aziz şehitlerimize minnettarlığımızı ifade etmek amacıyla okulumuzda sabah bayrak töreninde 1(bir)dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'mızı gür bir şekilde okuduk. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize de acil şifalar dileriz.

Ock

Hatay okul sporları kapsamında düzenlenen okullar arası yıldız kızlar voleybol turnuvası mübakalarında il ikincisi olan takımımızı kutlar emeği geçen herkese teşekkür ederiz.