HATAY / DEFNE - Harbiye Esenbulak Ortaokulu

Ock

Hatay okul sporları kapsamında düzenlenen okullar arası yıldız kızlar voleybol turnuvası mübakalarında il ikincisi olan takımımızı kutlar emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Hatay okul sporları kapsamında düzenlenen okullar arası yıldız kızlar voleybol turnuvası müsabakalarında karşılaştığı tüm takımları yenerek 05.01.2024 Cuma günü (11.30’da) Hatay il finali İskenderun  Çetillik Ortaokulu ile oynanacaktır. Bu büyük başarıya tanıklık etmek ve destek olmak isteyen herkesi yarın saat 11.30 da Toki Spor Salonuna bekleriz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda yerli malı haftasını değerli öğretmenlerimiz ve velilerimizin desteği ile sevgili öğrencilerimizle kutladık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz bilişim teknolojileri laboratuvarında 5. Sınıf öğrencileri ile birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü 'ne dikkati çekmek için bilgisayar üzerinde piksel boyama etkinliği yapıldı.

Kas

Öğrencilerimiz ve velilerimiz ile beraber 10 Kasım Atatürk'ü Anma etkinlikleri kapsamında Atatürk büstüne çiçek bırakıldı.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni öğrencilerimizin okudukları Atatürk'ün sözleri, şiirler ve orotoryo gösterisi ile anıldı.  Emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda Kızılay Haftası münasebetiyle Hatay Kızılay ekibi ile birlikte etkinlik düzenlendi. Okulumuz adına Hatay Kızılay ekibine teşekkür eder Kızılay Haftasını kutlarız.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı coşkuyla kutladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

İsrail tarafından sivillere yönelik olarak gerçekleştirilen ve son olarak 17 Ekim 2023 tarihinde bir hastaneye yapılan saldırılar sonucunda hayatını kaybeden ve yaralananlardan dolayı Filistin halkının acılarını paylaşmak maksadıyla üç gün süreyle millî yas ilan edilmiştir.

Eyl

Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, 13.09.2023 tarihinde okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyaret esnasında Okul Müdürümüzden okulun genel durumu ve ihtiyaçları ile ilgili bilgiler alan Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü, okul idarecilerine öğretmenlere ve öğrencilere başarılar diledi.

Eyl